DUBLU OMOR la Botanica. Agresorii povestesc cu lux de amănunte cum au comis crima (VIDEO)

Embed:

Un trecător a alertat poliţia după ce a depistat cadavrul unui bărbat într-un tufiş de lângă strada Mazililor din sectorul Botanica. Poliţiştii veniţi la faţa locului, au mai depistat încă un cadavru al unui alt bărbat.

Indivizi bănuiţi de comiterea dublului omor din sectorul Botanica, au fost reţinuţi aseară. În cadrul audierilor bănuiţii şi-au recunoscut vinovăţia în totalitate, declarând cu lux de amănunte circumstanţele în care a avut loc crima.

Conflictul cu victimele s-ar fi iscat din cauza unor neînţelegeri anterioare, victimile fiind bătute cu bestialitate cu pumnii şi picioarele. Ulterior, făptaşii aflându-se în stare de ebrietate, au încercat să ascundă urmele infracţiunii, au ascuns cadavrele şi au fugit de la locul faptei într-o direcţie necunoscută.

Făptaşii s-au dovedit a fi originari din raionul Nisporeni, satul Bălăureşti, cu vâstele de 28 şi respectiv 31 de ani, fără loc permanent de trai în Chişinău.

La moment ei se află în arestul poliţiei din Capitală şi sunt cercetaţi penal pentru omor cu deosebită cruzime. Bărbaţii riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 15 până la 20 ani sau detenţie pe viaţă.

Corpurile neînsufleţite ale celor doi bărbaţi au fost transportate la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea expertizelor. Poliţiştii întreprind măsuri de investigaţii pentru a le stabili identităţile victimelor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu