Drumurile din sudul ţării, VANDALIZATE! Zeci de indicatoare rutiere au fost furate

Embed:

Hoţii continuă să fure indicatorele de circulaţie. Zeci de semnale rutiere au fost smulse, în ultimele două luni, de pe traseul care leagă oraşul Ceadîr-Lunga de satul Baurci din Autonomia Găgăuză.

Potrivit responsabililor de la drumuri din regiune, suma pagubelor se ridică la aproape 30.000 de lei.  În timp ce poliţia caută făptașii, şoferii şi pietonii sunt îngrijoraţi că viaţa lor este în pericol. 

Pe această porțiune de drum lipsește semnul rutier care arată intersecția drumului principal cu cel secundar. Indicatorul a fost scos de aici. Astfel zeci de șoferi zilnic își pun viața în pericol.

Până problema va fi soluţionată, şoferii circulă cu frica-n sân. 

Şi pietonii susţin că sunt nemulţumiţi de această situaţie.

Poliţia din Găgăuzia investighează aceste cazuri, dar recunoaşte că făptașii vor fi greu de identificat pentru că aceştia au acţionat pe timp de noapte.

"Sunt întreprinse măsuri pentru a identifica și reține persoanele care au comis această infracțiune", a spus purtătorul de cuvânt al Direcţiei afacerilor interne din Găgăuzia, Snejana Tucan. 

Nu este primul caz de acest fel înregistrat în ţara noastră. În vara anului trecut, şi de pe traseul Soroca-Sărăteni au dispărut mai multe indicatoare, iar, pe alocuri, a fost deteriorat trotuarul.

În ianuarie, au fost furaţi parazăpezii de pe traseul Soroca-Arionesti-Otaci. Cel mai recent caz de vandalizare a avut loc sâmbăta trecută în parcul Valea Trandafirilor din Capitală.

Opt bănci şi mai multe coşuri de gunoi au fost demontate şi răsturnate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu