"Drumul de gheaţă" împânzeşte ţara. Şoseaua Comrat - Cimişlia, BLOCATĂ într-o direcţie (VIDEO)

Embed:

Condiţiile meteorologice continuă să dea mari bătăi de cap şoferilor. Pe teritoriul țării cad precipitații sub formă de ploaie și lapoviță.

O porţiune de traseu dintre Comrat şi Cimişlia s-a pomenit blocată într-o direcţie, din cauza gheţii de pe drum şi a fenomenului "ploii de gheaţă".

Din imaginile video postate în grupul de pe Facebook, GBM, făcute de un şofer care se deplasa pe sens opus circulaţiei stagnate, se poate observa o coloană de maşini care stau într-un ambuteiaj.

Publika.md aminteşte că mai devreme, la temperaturi negative, a plouat, astfel trotuarele şi drumurile s-au transformat într-un imens patinoar. 

Meteorologii au emis Cod Galben de gheţuş, care e valabil până mâine, iar în aceste condiţii, şoferi sunt îndemnaţi să-şi echipeze corect maşina, şi să fie cu ochii în patru. 

Viscolul, poleiul şi troienele formate în unele regiuni, continuă să facă ravagii pe şoselele naţionale, iar traficul rutier este paralizat pe unele porţiuni.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu