Drumul care duce spre biserica "Sfinţii Voievozi" din Durleşti a fost REPARAT

Embed:
Drumul care duce spre biserica "Sfinţii Voievozi" din Durleşti a fost reparat. Strada Cişmelelor era într-o stare deplorabilă de ani buni, iar oamenii erau nevoiţi să meargă prin noroi şi băltoace. Primăria a alocat bani pentru pietriş, iar pentru asfaltare au fost găsite resurse la sponsori.

Când au venit muncitorii, localnicii nu au stat mult pe gânduri, s-au înarmat cu lopeţi şi au sărit în ajutor.

"Nu o să ne ajutăm unul pe altul nu o să avem ce pune pe masă vorba ceea. De atunci de când s-a stricat nimeni nu mai vede drumul acesta, toţi înconjoară pe Livezilor pe cealaltă parte", a spus un bărbat.

"Aici erau nişte gropi, oamenii cădeau pe jos. Nu mai vorbesc de transport. Oamenii îşi deteriorează maşinile.Îmi place şi mie şi restul oamenilor pentru că avem nevoie de drum normal", a spus un alt bărbat.

Pentru lucrările de renovare, autorităţile locale au alocat 30 de mii de lei. Banii nu erau suficienţi, aşa că o locuitoare a decis să ceară ajutorul unui parlamentar. Lilia Bîrsă i-a scris personal deputatului PDM Constantin Ţuţu, după ce a văzut că alesul poporului s-a implicat anterior în proiecte similare.

"A spus că o să ne ajute cu ce poate şi iată că într-un final suntem foarte mulţumiţi. Într-adevăr era imposibil de mers. Nu mai spun cum să mai treacă o maşină. Era periculos să mergi şi cu copiii pe aici", a spus Lilia Bârsă, locuitoare a oraşului Durleşti.

"Am avut mai multe întâlniri cu oamenii din Durleşti şi mereu m-au rugat să facem acest drum. Sper să fie un drum util şi plus valoare la toţi oamenii de aici. Avem un diviz de cheltuieli de 50 de cuburi de beton. dacă o să mai fie necesar o să găsim beton să terminăm tot drumul", a spus Constantin Ţuţu, deputat PDM.

Strada Cişmelelor nu fusese reparată de 10 ani.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu