Drumarii din Capitală muncesc non-stop la deszăpezirea drumurilor. Cum circulă transportul public (VIDEO)

Embed:

Traficul rutier pe străzile Capitalei se desfășoară fără dificultăți. Transportul public, troleibuzele și autobuzele, circulă pe toate liniile şi au fost restabilite integral itinerarele de circulație ale rutelor de autobuz spre localitățile suburbane.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Capitalei, la nivelul municipiului Chișinău, serviciile de deszăpezire continuă intervenția pe străzile secundare, la stațiile de așteptare, în curțile de blocuri, parcuri și scuaruri.

Pe parcursul nopții, drumarii au intervenit cu 60 de autospeciale la deszăpezirea străzilor din Capitală și a căilor de acces spre suburbii.

Muncitorii Exdrupo intervin în continuare pe arterele unde circulă transportul public, cu 18 autospeciale la împrăștierea materialului antiderapant pentru evitarea formării ghețușului.

Totodată, regia locativ-comunală și amenajare au intervenit la deszăpezirea drumurilor cu 36 de utilaje specializate, iar 350 de muncitori sunt antrenați la curățarea și presărarea materialului antiderapant în staţii, pe trotuare și în intercartiere.

De asemenea, 250 de muncitori lucrează în parcuri, grădini publice, scuaruri, alei pietonale, cu utilaje de deszăpezire.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu