Drum asfaltat de mântuială la Cantemir. Denivelări şi gropi în urma asfaltării (VIDEO)

Embed:

Lucrările de asfaltare a drumului satului Vişniovca din raionul Cantemir par să nu fie realizate după standarde.

Un martor ocular a surprins o porţiune de drum în care asfaltată de mântuială, fiind vizibile gropi şi denivelări. 

Trebuie de precizat faptul că această porţiune de drum nu face parte din cadrul programului Drumuri bune pentru Moldova, ci este proiect un local.

În acelaşi timp, în cadrul briefingului săptămânal, liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a declarat că Guvernul va monitoriza calitatea tuturor drumurilor reabilitate în cadrul programului Drumuri bune pentru Moldova, iar acolo unde se vor constata abateri de la standarde, constructorii să fie obligați să le facă din nou, dar din cont propriu.

"Așa cum toate drumurile sunt importante pentru oameni, atât cele din programul "Drumuri bune pentru Moldova", cât și cele construite sau reabilitate de autoritățile locale din alte fonduri, am cerut Guvernului să facă monitorizări privind calitatea tuturor drumurilor reabilitate. Mai mult, am solicitat ca acolo, unde se vor constata abateri de la calitate, constructorii să fie obligați să le facă din nou, dar deja din cont propriu", a spus preşedintele PDMVlad Plahotniuc.

CITEŞTE ŞI: Vlad Plahotniuc despre Drumuri Bune pentru Moldova: Acolo unde se vor face abateri de la calitate, constructorii vor fi obligaţi să le facă din nou

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu