Droguri în valoare de circa 80.000 de lei, descoperite în locuinţele unor dealeri din Capitală

Percheziţii la domiciliile unor traficanţi de droguri din Capitală. Suspecţii, cu vârstele de 19, 23 și 26 de ani, comercializau etnobotanice și marijuană hidroponică. Doi dintre ei au fost anterior condamnaţi infracțiuni analogice și jaf.

Ofiţerii de investigaţii au stabilit că suspecții au creat o schemă de comercializare a drogurilor și răspândirea acestora prin intermediari către consumatorii finali. Drogurile erau comercializate din incinta unui local din sectorul Ciocana, dar și de la domiciliul acestora.

 

Doi membri au fost reținuți în flagrant în localul din sectorul Ciocana când vindea drogurile, iar al treilea a fost reținut la domiciliul său.

În urma percheziţiilor au fost descoperite jumătate de kg de marijuană hidroponică, peste un kg de produse etnobotanice și materie primă, soluție și obiecte destinate producerii drogurilor, cântar la scară mică, mai multe pliculețe de tip zip – lock în care erau ambalate dozele de drog pentru ulterioara comercializare. Au fost ridicați bani proveniți din activitatea criminală desfășurată: 105.000 lei, 1.280 euro și 1.600 dolari SUA, 4.600 hrivne.

Valoarea totală a drogurilor este de aproximativ 80.000 lei, 5gr de produse etnobotanice fiind vândut la prețul de 200 lei, iar 2gr de marijuană la prețul de 150 lei.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 30 de zile. Aceștia riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu