Droguri după gratii! Un dealer de substanţe narcotice, REŢINUT chiar în momentul când ieşea din închisoare

A primit opt ani de puşcărie pentru comercializarea substanţelor narcotice, dar tot nu i-a fost deajuns. Un bărbat de 45 de ani a ajuns după gratii chiar în ziua-n care îşi ispăşise o altă pedeapsă. 

Acesta a fost reținut în momentul în care a ieșit de pe teritoriul Penitenciarului, fiind arestat din nou, iar la moment se află în Penitenciarul numărul 13 din municipiul Chișinău.

Organizatorul grupului, condamnat pe infracțiuni similare, în timp ce își ispășea pedeapsa în Penitenciarul 4 din localitatea Cricova își continua ”afacerea” din locul de detenție. Acesta, prin intermediul telefoanelor mobile transmitea indicațiile membrilor grupului și coordona activitatea acestora.

Drogurile, în special heroina, erau aduse din Ucraina și transmise în municipiul Chișinău. La indicația liderului care se afla în detenție substanțele narcotice erau plasate în ascunzișuri cu acces limitat. Locația drogurilor ascunse era expediată prin mesaj, care ulterior, după transmiterea sumei de bani solicitate ajungea la cumpărători. Pentru un gram consumatorii achitau 2.200 de lei.

Pe lângă organizatorul grupării, au mai fost reţinuţi şi trei membi, cu vârste cuprinse între 22 şi 45 de ani.

Oamenii legii au depistat  şi ridicat droguri și anume heroină în valoare de aproximativ 50.000 de lei, cântare electronice la scară mică, telefoane mobile, înscrisuri cu evidența cantităților de droguri comercializate și a sumelor de bani încasate.

Dacă vinovăţia suspecţilor va fi dovedită, aceştia riscă o pedeapsă cu închisoare de  la 7 la 15 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu