DRAMATISM LA EAGLES NEXT LEVEL. Valeriu Mircea a pierdut lupta cu Martun Mejlumyan

Dramatism la cote maxime la turneul de arte marţiale mixte Eagles Next Level, care s-a desfăşurat la Futsal Arena din comuna Ciorescu. Moldoveanul Valeriu Mircea a pierdut lupta cu armeanul Martun Mejlumyan pentru centura de campion în categoria de greutate de până la 70 de kilograme. Confruntarea a durat 5 runde, iar la final arbitrii l-au dat câştigător pe luptătorul din Armenia.

"Am venit aici pentru victorie. Am muncit la maxim. De la o rundă la alta, îmi spuneam: Martun, luptă până la capăt", a spus Martun Mejlumian, luptător Armenia. 

Într-un alt duel incendiar, moldoveanul Mihail Sîrbu l-a învins pe românul Bogdan Barbu cu un procedeu de strangulare în runda a doua. Astfel, Sîrbu şi-a luat înapoi centura de campion în categoria de greutate de până la 62 de kilograme, pe care i-a cedat-o chiar lui Barbu, în anul 2017.

"Urmează să apărăm centura, cel puţin vreo 4 ani. Nu o dau la nimeni. Care o vrea, mănîncă bătaie", a zis Mihail Sîrbu, luptător R. Moldova. 

Un alt luptător din Republica Moldova, Petru Buzdugan l-a învins printr-un knockout în prima rundă pe ucraineanul Oleg Pancenko într-un superfight al categoriei uşoare.

Buzdugan rămâne invincibil la nivel profesionist, cu patru victorii în tot atâtea lupte.

În total, la gala Eagles Next Level s-au desfăşurat 16 lupte.
loading...

Lasă un comentariu