Drama unei fete de 10 ani. Suferă de o boală rară, din cauza căreia doarme peste 20 de ore pe zi

O fată de zece ani suferă de o boală rară din cauza căreia doarme nu mai puțin de 20 de ore pe zi. Din acest motiv, ea a aratat multe momente importante, dormind chiar și în ziua de Crăciun și fiind absentă de la aniversarea părinților ei, căci trebuia să doarmă, scrie libertatea.ro.

Jade Frazier, în vârstă de zece ani, a atras atenția părinților ei, deoarece dormea mult prea mult. Ajunsese că ațipească și la școală, dar și să fie foarte țâfnoasă atunci când nu reușea să se odihnească. Desigur, era foarte ușor să se ajungă în această situație, căci copila doarme nu mai puțin de 20 de ore pe zi.

Părinții fetiței au dus-o la doctor, unde au aflat că este posibil ca micuța să sufere de o boală rară, numită sindromul Kleine-Levin, din cauza căreia să aibă nevoie de atât de mult somn.

„Ca mamă, este greu. Văd fotografii pe Facebook cu diferite mame care merg cu fetele lor la balet și altele, iar eu nu pot să trăiesc așa ceva”, a povestit mama fetiței.

Mai mult, din cauza acestei boli, fetița din Statele Unite a rămas în urmă cu lecțiile, dar și cu dezvoltarea limbajului. Părinții ei se tem că ea nu va reși niciodată o slujbă stabilă, dar nici să termine liceul, din cauza bolii de care suferă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu