DRAMA femeii care a murit împreună cu fiul său de 4 ani în explozia din sectorul Râşcani: "Niciodată nu a povestit despre greutăţile sale" (VIDEO)

Embed:

Olga Dolgova, femeia de 30 de ani care, împreună cu fiul său de 4 ani, a murit în urma exploziei în blocul din sectorul Râşcani a Capitalei a avut o poveste de viaţă tristă. 

Prietenii şi colegii veniţi să-şi ia rămas bun de la Olga, spun că era o persoană minunată, mereu cu zâmbetul pe buze, însă care a avut o viaţă grea.

Tatăl Olgăi a decedat când aceasta era mică, iar mama ei bolnavă s-a stins din viaţă în urmă cu doi ani. Olga era cea care a avut grijă în tot acest timp de ea. Au fost perioade când familia se întreţinea doar din pensia mamei şi bursa de studii a Olgăi. 

"Ea niciodată nu s-a plâns. Niciodată nu a dat vina pe nimic şi pe nimeni. La dânsa totul era bine. După binele aceasta era o mamă bolnavă de care ea avea grijă. A trăit într-o sărăcie pe care noi nu ne-o putem imagina. A trăit foarte mult doar din pensia mamei şi bursa de student şi de masterat. După binele ăsta au fost grijile pentru copil şi pentru familie. A fost un timp când în familie lucra doar ea. Nu este drept ceea ce s-a întâmplat. Ea şi când a plecat nu a lăsat pe umerii nimănui alte griji. Şi-a luat şi copilul cu ea", a spus  Liuba Petrenco, şefa catedrei Limbă şi Comunicare de la Universitatea Ion Creangă unde lucra Olga Dolgova. 

CITEŞTE ŞI: LACRIMI şi DURERE. Băieţelul de 4 ani şi mama acestuia, morţi în explozia din sectorul Râşcani, conduşi pe ultimul drum (FOTO/VIDEO)

Tot în urma exploziei de sâmbătă seara şi-a pierdut viaţa şi un cuplu din Israel, veniţi în Moldova pentru a-şi vizita fiul şi nepoţica de doar şaşe luni. Bărbatul în vârstă de 77 a murit în drum spre spital, iar trupul soţiei acestuia a fost scos luni de sub dărâmături. 

CITEŞTE ŞI: Te ia groaza. MOMENTUL EXPLOZIEI în blocul din sectorul Râşcani, FILMAT. Un tânăr făcea live cu telefonul

PUBLIKA.MD aminteşte că în urma deflagraţiei au avut de suferit mai multe persoane. Printre acestea este și o tânără, în apartamentul căreia a avut loc deflagrația. Ea a fost scoasă dintre ruine de doi băieţi care se plimbau în parcul din apropierea blocului.

Rănit a fost şi un pompier peste care a căzut o placă de beton. Viaţa acestuia se află în afara oricărui pericol.

CITEŞTE ŞI: TABLOU SUMBRU la blocul afectat de explozie. Salvatorii continuă lucrările, iar sinistrații privesc disperaţi la casele ruinate (IMAGINI JALNICE)

Marţi, Procuratura Generală a iniţiat dosar penal pentru încălcarea regulilor de utilizare a buteliilor cu gaz după explozia din blocul de pe bulevardul Moscova.

Cei care vor fi găsiţi vinovaţii riscă o amendă de până la 67.000 de lei sau până la 3 ani de închisoare.

CITEŞTE ŞI: BOMBELE DIN APARTAMENTE. Campania Publika TV va informa cetăţenii şi autorităţile despre pericolul buteliilor cu gaz utilizate necorespunzător

PUBLIKA TV continuă campania de sensibilizare a cetăţenilor despre pericolul buteliilor cu gaz utilizate necorespunzător. Îndemnăm oamenii să anunţe autorităţile despre folosirea ilegală a acestora în blocuri. Cât de departe va merge statistica sumbră depinde doar de noi. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu