Dragostea nu are vârstă. John Cook, de 100 de ani, s-a căsătorit cu Phyllis Cook, care va împlini anul acesta 103

Embed:

Dragostea nu are vârstă. Au demonstrat-o doi pensionari din Statele Unite. John Cook, de 100 de ani, s-a căsătorit cu Phyllis, care va împlini anul acesta 103. Proaspeţii însurăţei trăiesc într-un azil de bătrâni din statul american Ohio şi au decis să-şi unească destinele după un an de concubinaj. Cuplul a obţinut certificatul de căsătorie săptămâna trecută.


"Nu ăsta era planul, dar eram acolo și ne-au spus că ne pot căsători. Atunci am spus: "bine, haide să trecem la treabă", a declarat John Cook, pensionar.



Ambii soţi au fost căsătoriți de câte două ori, însă au rămas văduvi. Aceştia susţin că se simt norocoși că s-au găsit unul pe altul, chiar dacă atât de târziu.


"Știu că acest lucru poate suna forțat când vine vorba despre cineva de vârsta noastră, dar noi am făcut-o. Ne-am îndrăgostit."

Femeia provine dintr-o familie longevivă, deoarece mama sa a trăit până la vârsta de 106 ani. John și Phyllis Cook susţin că profită de fiecare clipă pe care o petrec împreună. Cei doi obişnuiesc să se plimbe în cărucioarele electrice pe holurile azilului.

Lasă un comentariu