Dragostea mamei NU ARE LIMITE. Ce cadou EMOŢIONANT a primit o MIREASĂ de la mama sa, care a murit în 2017

O tânără britanică a avut parte de o surpriză de proporții atunci când, înainte de nuntă, a primit o pereche de pantofi din partea mamei sale care a murit în 2017.

Emma Letts, de 38 de ani, s-a logodit cu iubitul ei în 2016, dar au amânat nunta, iar în octombrie 2017, mama sa a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală, iar tânăra a fost devastată de veste.

Tânăra a apucat să își comande pantofii de nuntă încă din perioada în care mama sa trăia, dar nu știa că cea care i-a dat viață, și pe care și-o dorea foarte mult alături de ea în ziua cea mare, i-a pregătit o surpriză. Înainte de a muri, femeia l-a contactat pe vânzătorul pantofilor și l-a rugat să-i inscripționeze pe talpa pantofilor un mesaj pe care fiica sa să-l primească atunci când se va căsători.

Complice la planul pus la cale de femeia bolnavă a fost logodnicul Emmei. Anul acesta, după ce durerea pierderii mamei sale s-a mai atenuat, Emma a decis să meargă mai departe cu planurile de nuntă și să-și unească destinul cu al iubitului său.

Când a primit pantofii a rămas însă fără cuvinte.

"Am vrut să ai de la mine un cadou în ziua nunții. Pantofii tăi de nuntă sunt darul meu pentru tine”, scria pe talpa unuia dintre pantofi, în timp ce pe celălalt era mesajul ”Sper să ai o zi magică. Multă, multă iubire și multe îmbrățișări! Pupici, mama!", scria pe talpa pantofilor.

Emma povestește că a izbucnit în lacrimi atunci când a văzut ce cadou i-a pregătit mama sa, mai ales că înainte de a muri, mama sa le-a lăsat un mesaj tuturor membrilor familiei, mai puțin ei.

"Am început să plâng… Inima mea era bucățele. Nu puteam să respir, nu puteam să vorbesc", mărturisește Emma, care completează că ea a primit de fapt cel mai frumos mesaj din partea mamei sale. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu