"Dragostea din tei", altfel! O moldoveancă a întors toate scaunele la Vocea Ucrainei şi a cântat în duet cu Dan Bălan (VIDEO)

Show incendiar la emisiunea "Vocea Ucrainei", unde Dan Bălan, care este unul dintre jurați, a fost surprins cu o interpretare lirică a mega hitului "Dragostea din Tei". O moldoveancă din Odesa a fost cea care a ridicat publicul în picioare și a reușit să întoarcă scaunele tuturor celor patru jurați.

Dan Bălan a rămas impresionat de prestația tinerei, născută într-un sat moldovenesc din regiunea Odesa.

"Niciodată nu m-am gândit că această piesă, care este foarte veselă și ritmică, poate fi interpretată într-o manieră atât de profundă", a declarat Dan Bălan, interpret. 

Dan Bălan și tânăra de 26 de ani au început să vorbească în limba română, iar ceilalți trei jurați l-au îndemnat pe interpretul moldovean să iasă pe scenă și să cânte în duet.

Ulterior, Potap și Tina Karol, doi dintre jurații de la "Vocea Ucrainei", l-au convins pe Bălan să compună o piesă special pentru participantă. La final, tânăra l-a ales pe Dan Bălan în calitate de antrenor.

Săptămâna trecută, un tânăr din Harkov a interpretat piesa conaționalului nostru, "ЛЮБИ", însă până la urmă a ales echipa lui Monatik. În aceeași emisiune, Dan Bălan a mai fost refuzat și de un interpret basarabean, care l-a ales tot pe Monatik.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu