Dragoste pe timp de coronavirus: Un cuplu a zis ”DA” în stradă, într-o ceremonie oficiată de un prieten izolat la etajul patru (VIDEO)

Embed:

Nu este uşor să găseşti timp pentru a sărbători dragostea, mai ales în timpul pandemiei care a cuprins întreaga lume. Dar un cuplu din New York a găsit o cale. Reilly Jennings şi Amanda Wheeler şi-au jurat credinţă veşnică, pe o stradă mică din cartierul Manhattan. Matt Wilson, un prieten şi ofiţer de căsătorie autorizat, a ieşit pe fereastra lui de la etajul patru pentru a oficia ceremonia în siguranţă, scrie adevarul.ro.

„A fost cel mai newyorkez moment şi a fost cu atât mai special pentru că l-am împărtăşit cu întreg cartierul, în vremuri atât de înfricoşătoare şi incerte”, a spus Jennings, pentru CNN. „Iubesc acest oras.”

Cuplul trebuia să se căsătorească în octombrie, dar a decis să-şi programeze nunta mai devreme. Decizia a pornit de la îngrijorarea că pandemia coronavirusului s-ar putea agrava.

Oraşul New York este tot mai pustiu. Cu peste 10.000 de cazuri raportate şi zeci de decese, spaţiile comerciale s-au închis, iar rezidenţilor li se cere să păstreze distanţa şi să rămână în interior când de mult posibil. Cuplul şi-a obţinut licenţa de căsătorie joi, însă a doua zi a primit o notificare conform căreia oficiul care efectuează cununiile civile din New York a fost închis pe perioadă nedeterminată.

„După o după-amiază sumbră, unul dintre prietenii noştri ne-a trimis mesaje într-o discuţie de grup, anunţându-ne că a fost împuternicit de autorităţi să oficieze căsătorii şi că ar putea face acest lucru pentru noi”, a spus Jennings. „Am terminat amândoi programul de lucru, ne-am îmbrăcat, am cumpărat nişte flori şi ne-am îndreptat spre apartamentul din colţ".

Înainte de a-i cere mâna, mirele a citit un paragraf din romanul „Dragostea în vremea holerei” al scriitorului columbian Gabriel García Márquez. Aceasta este o poveste de dragoste menită să le amintească oamenilor că, chiar şi în aceste momente incerte, iubirea întrece totul.

loading...

Lasă un comentariu