Dragoste la distanţă. O moldoveancă este soţia unui japonez timp de 12 ani, dar fiecare locuieşte în ţara sa

Embed:

Locuiesc la mii de kilometri distanţă, fapt ce nu-i împiedică să formeze un cuplu deja de 12 ani. Femeia de afaceri Arina Sato Ababii este fericită că are un soţ din ţara soarelui răsare, chiar dacă nu-l poate vedea în fiecare zi.

Arina Sato Ababii este măritată cu un japonez, are trei copii şi o casă chiar în centrul capitalei amenajată tot în stilul celor din ţara soarelui răsare.

"Naţionalitatea contează foarte mult. Este important să te înţelegi cu soţul tău. Iubirea şterge orice hotar", spune Arina Sato.

Soţui Arinei trăieşte şi munceşte în Japonia. El crede că acum e foarte bine de trăit în Japonia. Dar ar vrea să îmbătrânească în Moldova pentru că aici e foarte verde. Îi place că aici aerul este foarte curat.

Sunt fericiţi, chiar dacă mulţi sunt sceptici şi nu prea cred în povestea lor de dragoste. Cuplul crede că cei trei micuţi consolidează relaţia. "Copii sunt toţi cetăţeni ai Japoniei şi până la 22 de ani ei sunt în măsura să îşi aleagă singuri cetăţenia", a adăugat femeie de afaceri.

Arina are afaceri în domeniul farmaceutic, iar în timpul liber scrie cărţi despre ţara care a cucerit-o pentru totdeauna. Cu toate acestea spune că nu ar putea trăi niciodată într-o altă ţară decât în Moldova.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu