Dragoste cu năbădăi sau infracţiune? Un bărbat şi-ar fi agresat amanta și pe concubinul ei și pe fiica acesteia

Dragoste cu năbădăi sau declarații mincinoase? Un bărbat de 33 de ani a ajuns pe mâna oamenilor legii, fiind suspectat că ar fi agresat o femeie și pe concubinul ei de 39 de ani, dar și pe fiica acesteia.

După ce ar fi scăpat din mâinile presupusului agresor, victima a cerut ajutorul oamenilor legii. Incidentul a avut loc în Sectorul Buiucani al Capitalei.

Înainte de nefericitul eveniment, presupusa victimă, concubinul acesteia, dar și posibilul agresor au stat împreună la masă până în miez de noapte şi au consumat băuturi alcoolice.

La un moment dat, între bărbați s-ar fi iscat o ceartă care a culminat cu o ploaie de pumni. Aceasta a fost prima versiune a celor întâmplate comunicată de femeie prin telefon operatorului serviciului de urgenţă 902. În urma apelului, la adresa indicată s-au deplasat polițiștii de la Batalionul de reacționare operativă.

Întâmpinați de către solicitantă, oamenii legii au ascultat cu atenție păsul femeii care le-a mai povestit odată ce s-a întâmplat.

Potrivit celei de a doua versiuni, oaspetele femeii, un bărbat de 33 de ani, ar fi încercat să o violeze, profitând de momentul în care concubinul gazdei a ieșit până afară. Oamenii legii au pornit în căutarea suspectului.

Venit la fața locului, reporterul "Unității de Gardă" a încercat şi el să afle de la femeie ce s-a întâmplat. Și de această dată, declarațiile victimei au fost altele.

Între timp, polițiștii au dat de urma presupusului agresor. Încătuşat şi adus la Inspectorat pentru audieri, suspectul s-a declarat nevinovat. Mai mult decât atât, bărbatul susține că se află într-o relație amoroasă cu victima.

Pe lângă toate, potrivit ofițerilor de poliție, suspectul mai este învinuit că ar fi lăsat victima și fără un laptop.

MAI MULTE DETALII AFLAŢI DIN REPORTAJUL EMISIUNII "UNITATEA DE GARDĂ", PE CANAL 3.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu