Dragoș Vicol este noul președinte al Consiliul Coordonator al Audiovizualului

Embed:

Dragoș Vicol este noul președinte al Consiliul Coordonator al Audiovizualului. Candidatura acestuia a fost votată astăzi de șapte membri ai CCA, după ce Dinu Ciocan a anunțat că își dă demisia. Acesta și-a justificat plecarea prin faptul că le oferă oamenilor noi posibilitatea să se manifeste.

La rândul său, noul președinte a declarat că decizia colegilor de a-l propune pentru această funcţie l-a luat prin surprindere. În acelaşi timp, Vicol a declarat că CCA are de promovat lucruri importante, inclusiv securizarea spaţiului informaţional al ţării.

"Şi aici avem foarte mult de lucru în a fi foarte vocali și a convinge legiuitorii ca să confere o dimensiune juridică noțiunilor de propagandă, noțiunilor de manipulare ori altfel nu vom avea la dispoziție mecanisme pentru a combate aceste flagele deosebit de nocive", a declarat președintele CCA, Dragoş Vicol.

Noul președinte al CCA a sugerat societății civile să coboare de pe baricade și să încerce sa ajute instituția prin expertize de calitate și să nu considere că sunt părți adverse. Dragoș Vicol este doctor habilitat în filozofie, licenţiat în jurisprudenţă şi specializat în drept internaţional.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu