DOVADA că Gherman Gorbunţov s-a întâlnit cu anchetatorii moldoveni la Londra (FOTO)

Liderul formaţiunii "Partidul Nostru", Renato Usatîi, a încercat să transmită 600.000 de dolari lui Vitalie Proca, ucigaşul moldovean care ar fi fost plătit să-l împuşte pe bancherul rus Gherman Gorbunţov, refugiat la Londra.

În schimb, interlopul trebuia să spună că nu Usatîi ar fi comandat asasinarea eşuată. Anunţul a fost făcut chiar de Gorbunţov, într-un interviu exclusiv pentru bloggerul Veaceslav Balacci.

Omul de afaceri rus, refugiat la Londra, spune că procurori din Moldova și anchetatori din Marea Britanie cercetează în comun tentativa de asasinat care l-a vizat.

O dovadă a faptului că bancherul rus s-a întâlnit cu anchetatorii din Moldova la Londra este o poză publicată pe bloggul lui Veaceslav Balacci

Potrivit informaţiilor, întâlnirea ar fi avut loc recent la sediul Ambasadei Republicii Moldova la Londra. Balacci scrie că "în timpul acelei întâlniri, Gherman Gorbunţov ar fi fost audiat de procurori, inclusiv în privinţa informaţiilor expuse ulterior de omul de afaceri în interviul pentru blogul său"

CITEŞTE ŞI: Gherman Gorbunţov: "Usatîi vrea să-şi spele urmele". Ce a făcut liderul PN după arestul lui Proca

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu