Două persoane REŢINUTE în cazul bărbatului împuşcat în stâga Nistrului

Embed:
Reglări de conturi în stânga Nistrului. Un om de afaceri se zbate între viaţă şi moarte la Institutul de Medicină Urgentă, după ce ieri, a fost împuşcat de patru ori, de persoane necunoscute.

Incidentul a avut loc aseară, la ora 20.30 în localitatea Dubăsari. Oamenii legii au reţinut doi suspecţi, presupuşi parteneri de afaceri ai bărbatului.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost găsit într-o baltă de sânge de către rude. Presa locală, din regiunea Dubăsari, precizează că totul s-a întâmplat în momentul în care bărbatul a revenit acasă, de la serviciu. Acesta şi-a parcat maşina în curtea casei, iar când a vrut să închidă poarta, necunoscuţi au tras în el. Două gloanţe au fost trase în cap, iar altele două în abdomen. Ca prin minune, bărbatul a rămas în viaţă, iar în prezent este internat în secţia reanimare a Spitalului de Urgenţă.

"Starea de sănătate a pacientului fiind extrem de gravă nu permite ca acesta să fie supus unei intervenţii chirurgicale. Medicii l-au diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral deschis şi o comoţie cerebrală gravă."

Şeful Direcţiei de Combaterea Crimelor Grave, Igor Zglavuţă precizează că pe această cauză deja au fost reţinute persoane.

"La faţa locului au fost depistate şi ridicate câteva tuburi de armă de 9 milimetri. Din informaţia de care dispunem noi, de către organele nerecunoscute a Transnistriei sunt reţinute două persoane, este vorba de nişte companioni de afaceri a omului rănit."

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală de oamenii legii din regiunea transnistreană, pentru tentativă de omor. Bărbatul avea afaceri în domeniul agriculturii.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu