Două persoane au murit în urma unor devastatoare inundaţii în SUA

Embed:

Nordul Statelor Unite se află sub ape, în urma celor mai grave inundaţii din ultimii 150 de ani. Doi oameni au murit, iar sute de mii sunt afectaţi de puhoaie. În acelaşi timp, statul Washington a fost lovit de o furtună de nisip, fenomen rar în această regiune.

Inundaţiile provoacă haos într-un şir de state din America. Cele mai afectate sunt Michigan şi Maryland, unde străzile s-au transformat în adevărate râuri.

Peste 1 000 de maşini au fost acoperite de ape, iar autorităţile americane au trimis scafandri pentru recuperarea acestora. O femeie a murit, după ce a rămas prizonieră în propriul automobil, luat de viitură.

"Maşina din faţa mea s-a oprit. Am crezut că a rămas blocată în apă, aşa că am mers să văd ce s-a întâmplat. Aşa că m-am scufundat în apa foarte adâncă", spune un martor ocular.

Meteorologii au emis noi avertismente de inundaţii în aceeaşi regiune a ţării.

Iar statul american Washington a fost lovit de o furtună de nisip. Din cauza norului imens de praf, vizibilitatea a fost redusă la zero, iar pe autostrăzi au fost înregistrate numeroase accidente rutiere.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu