Două permise falsificate și un autoturism cu modificări neautorizate, depistate la frontieră

Polițiștii de frontieră au depistat alte două premise de conducere falsificate și o modificare la numărul de identificare a unui mijloc de transport.
 
Primul permis a fost depistat pe sensul de ieșire din țară, la punctul de trecere Palanca. Șoferul de 27 de ani recunoscut că și-a perfectat documentul acum opt ani, în Rusia, prin intermediul unui prieten. La decizia sa, dar deja în calitate de pasager, a revenit în țară.
 
Cel de-al doilea permis de conducere falsificat a fost ridicat de către polițiștii de frontieră din punctul de trecere Costești, iar documentul ar fi emis de instituțiile autorizate naționale.
 
Tânărul șofer a declarat că nu cunoaște despre falsul depistat, însă a recunoscut că procurase acum doi ani permisul contra sumei de 100 de euro.
 
Totodată, ieri dimineața în punctul de trecere Vulcănești, pe pista de ieșire din țară s-a prezentat un autoturism de model Audi, înmatriculat în R.Moldova. În urma verificării s-a stabilit că numărul înscris în certificatul de înmatriculare nu coincinde cu cel aplicat pe plăcuță.
 
Moldoveanul a declarat că nu cunoaște despre schimbările depistate, mai mult că nu a verificat documentele și mașina când a procurat-o. 
 
Actele neveridice și automobilul au fost ridicate conform procedurii legale.
 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu