Două MII de creştini au ieşit în stradă la MARŞUL FAMILIEI: "Iubirea există doar între un bărbat şi o femeie"

Embed:

Aproape două mii de credincioşi au participat la un marş, prin care au dorit să transmită mesajul că nu există familie fără o iubire între bărbat şi femeie.

Acţiunea a fost organizată cu o zi înaintea celei preconizate de minorităţile sexuale şi susţinătorii lor.

Enoriaşii, dar şi numeroşi preoţi, au pornit de la mănăstirea Ciuflea şi s-a încheiat la catedrala Naşterea Domnului din centru Capitalei. Înainte să ponească la drum, credincioşii au fost binecuvântaţi de mitropolitul Moldovei, ÎPS Vladimir.

Oamenii, veniţi din toate colţurile ţării, spun că în acest fel contribuie la promovarea valorilor creştin - ortodoxe:

"Pentru familie suntem. Ca să fie familie cu soţ şi soţie, să avem copii cât mai mulţi."

"Familia este cel ami frumos lucru care poate să se întâmple în viaţa unui om."

"Să nu încalce legile creştine, credinţa să nu o calce în picioare să se întoarcă cu faţa spre Dumnezeu."

Pe dura marşului, preoţii şi enoriaşii au interpretat cântece bisericeşti.

"Să transmitem un mesaj bun pentru cei care nu înţeleg ce înseamnă familia."

"Creștinismul trebuie de introdus cât mai mult şi cât mai adânc în orice familie creştină. Nu contează naţionalitatea, dacă sunt creştini buni înseamnă că suntem oameni buni şi o să avem prosperare."

La finalul evenimentului s-a alăturat şi şeful statului alături de soţie şi unul dintre fii lor. Igor Dodon a declarat că a întârziat la marş pentru că a fost ocupat la Preşedinţie. Mitropolitul Vladimir a venit cu un mesaj în faţa mulţimii şi i-a chemat să nu uite de adevăratele valori.

"Pentru a arăta tuturor celor care ne înconjoară că biserica ortodoxă din Moldova susţine valorile creştine, valorile strămoşeşti", a declarat Înaltpreasfinţitul Mitropolit Vladimir.

Asemenea evenimente au fost organizate şi în anii precedenţi. Minorităţile sexuale şi susţinătorii lor au planificat pentru mâine un alt marş prin care îşi propun să transmită societăţii că reprezentanţii LGBT sunt discriminaţi.

La manifestare şi-a anunţat prezenţa cel puţin un deputat. Este vorba despre parlamentarul PAS Dumitru Alaiba. În martie, anul trecut la un marş similar a participat şi liderul PAS, Maia Sandu.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu