Două maşini au fost făcute zob, după ce o placă de beton de câteva tone a căzut peste ele

Embed:

Ghinion pentru doi şoferi. Maşinile lor au fost făcute zob, după ce o placă de beton de câteva tone a unei construcţii a căzut peste ele. Incidentul s-a produs aseară în sectorul Buiucani al Capitalei, în timp ce, în apropiere, mai mulţi muncitori efectuau lucrări de reparaţie a unor ţevi de canalizare. 

Potrivit martorilor, şoferul unui excavator a atins din greşeală unul dintre pilonii construcţiei, iar acoperişul din beton s-a prăbuşit peste maşinile parcate. Şoferul vehiculului care a avut cel mai mult de suferit este angajat al unui restaurant din Capitală şi câştiga bani din livrarea comenzilor cu automobilul.

"Fără această maşină nu-mi voi putea asigura existenţa. Vom da în judecată şi ne vom găsi dreptatea."

"Cred că au fost neatenţi, pentru că niciodată nicio maşină nu a atins acest acoperiş. Pe aici mai treceau şi alte maşini de dimensiuni mari şi nimeni nu l-a atins."

Acoperişul deteriorat se afla chiar lângă un teren de joacă pentru copii. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

"Şoferul a intrat peste bordură, iar toţi au început să strige: stai. La un moment dat a lovit cu maşina acoperişul şi totul a căzut."

"Tot timpul maşinile înalte care treceau pe aici aninau acel colţ şi au luat şi au tăiat puţin din el, iar maşinile puteau deja trece"

Reprezentanţii companiei de construcţii au refuzat să comenteze cazul.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliţiei pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs incidentul.

"La moment nu cunoaştem mai multe detalii nici noi, vom investiga cazul şi vom stabili şi vom reveni cu alte detalii", a spus ofițerul de sector, Segiu Cârpă.

Locuitorii blocului spun că acoperişul din beton al parcării era vechi de peste 50 de ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu