Două luni fără lupte pentru Conor McGregor! Interdicția din partea medicilor vine după meciul de box pierdut recent

Luptătorul UFC Conor McGregor a fost oprit să lupte timp de două luni din motive medicale după meciul de box pierdut în faţa lui Floyd Mayweather, scrie ziarul financiar.

McGregor a fost învins de către Mayweather prin KO tehnic în runda a 10-a a meciului ce a avut loc la Las Vegas. Irlandezul nu va avea voie să lupte în perioada 26 august - 11 octombrie. Comisia Atletică a Statului Nevada a decis ca McGregor nu mai poate lupta din motive medicale după meciul cu Mayweather. De partea celalată, neînvinsul pugilist american nu a primit nicio astfel de interdicţie din partea medicilor.

În box, dacă unul dintre pugilişti este făcut KO de către adversar, în anumite ţări, este nevoit să stea pe tuşă între 30 şi 60 de zile. Şi pugilistul român Lucian Bute a primit această "interdicţie" din partea medicilor în carieră.

Pentru moment, nici Conor McGregor, dar nici şefii promoţiei UFC nu au comentat decizia Comisiei Atletice din Nevada. McGregor are programat un eveniment UFC pe 30 decembrie, în Las Vegas.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu