Două fetițe au fugit de la o grădiniță din Siberia pentru a le face surpriză părinților. Afară erau -45 de grade Celsius (VIDEO)

Două fete de cinci ani dintr-un sat situat în apropierea orașului siberian Yakutsk, au plecat singure de la grădiniță pentru a merge acasă să le facă o surpriză părinților. Cele două au plecat îmbrăcate subțire și fără mănuși deși afară erau -45 de grade Celsius, scrie libertatea.ro.

Fetele au fost găsite după mai multe ore, una dintre ele suferind degerături și hipotermie. Fetițele au fugit de la grădiniță în una din cele mai reci zile ale anului, afară fiind – 45 de grade Celsius.

Imaginile cu cele două plecând de la grădiniță au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar pe filmare se poate vedea cum au plecat fără mănuși și cu o jucărie în mâini. 

În prezent, una dintre ele se află internată într-un spital din Yakutsk, având trei degete degerate. Mama ei, Evdokia Kutukova povestește că a observat dispariția fiicei sale când s-a dus să o ia de la grădiniță și era de negăsit.

Atunci când a observat că haina fetei lipsește s-a panicat și a cerut să vadă imaginile de pe camerele de supraveghere și așa au descoperit că fetița și prietena ei cea mai bună au plecat singure.

După ce au început căutările, bunicul fetei i-a anunțat că micuța a ajuns acasă singură, în lacrimi și înghețată. Se pare că un străin i-a oferit fetei o eșarfă și acest lucru a ajutat-o mult. „Vă dați seama cât de rece trebuie să-i fi fost fără mănuși și cu o jucărie în mână!”, a spus mama fetei. 

Cealaltă fată s-a pierdut pe drumul spre casă în întuneric și a fost găsit o oră mai târziu după ce s-a adăpostit într-o casă. „Mulțumesc lui Dumnezeu, ea a gândit să intre în casa altcuiva”, a spus Kutukova pentru Times Siberian. „Ea este bine, nu a suferit degerături, i-a fost doar extrem de frig”, a mai spus femeia. Fetele nu au mai plecat niciodată singure de la grădiniță și autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs întregul incident. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu