Două familii distruse, un copil rămas orfan. Fotomodelul Anastasia Cecati şi Alexei Mitachi, conduşi pe ultimul drum (VIDEO)

Actriţa şi fotomodelul Anastasia Cecati, care a fost ucisă de iubitul său, a fost condusă, astăzi, pe ultimul drum. Tânăra, care a lăsat în urma sa o fetiţă de numai trei săptămâni, a fost înhumată la Cimitirul Sfântul Lazăr din Capitală. Rudele şi prietenii Anastasiei şi-au luat cu greu rămas bun de la tânără, iar mama ei a avut nevoie de ajutorul medicilor, întrucât a leşinat de mai multe ori, în timpul ceremoniei.

Răvăşită de durere, mama Anastasiei a avut nevoie de îngrijiri medicale pe tot parcursul ceremoniei funerare. După ce fiica sa a fost înhumată, femeia a fost transportată la spital.  

Să-şi ia rămas bun de la Anastasia, au venit rudele și câțiva prieteni apropiați. 

Între timp, în satul Porumbeni din raionul Criuleni era condus pe ultimul drum Alexei Mitachi, fostul iubit al Anastasiei, care şi-a pus capăt zilelor, imediat după ce a ucis-o. Dubla tragedie a şocat întreaga localitate.  

Cei care l-au cunoscut pe Alexei nu-şi pot explica gestul său.

Anastasia Cecati, în vârstă de 31 de ani, era fotomodel şi actriţă şi a devenit cunoscută în România, după ce s-a filmat în serialul Las Fierbinţi şi a apărut pe copertele unor reviste celebre precum Playboy, GQ şi Maxim. 

Potrivit prietenilor acestia au făcut o nuntă luxoasă în Spania în septembrie 2017, la care au invitat prieteni, dar nu și-au luat și certificate de căsătorie. 

Potrivit unor apropiaţi ai cuplului, care au solicitat anonimatul, tânăra i-ar fi cerut iubitului său să îi deschidă o clinică stomatologică în Dubai, iar, pentru că bărbatul nu a reuşit să facă acest lucru, între ei au apărut mai multe conflicte. În ultima perioadă, cuplul locuia separat, iar pentru a-şi vedea fiica de numai trei săptămâni, Anastasia i-ar fi cerut lui Alexei câte 1.000 de euro pentru fiecare vizită.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu