DOUĂ AUTOGOLURI i-au adus victoria Barcelonei în partida contra Villareal

Embed:

Barcelona a fost la un pas de înfrângere în partida cu Villareal, din etapa a 35-a din La Liga. "Catalanii" au fost conduşi cu 2-0 pe Camp El Madrigal, după care gazdele au marcat două autogoluri şi au egalat scorul. Messi a adus victoria echipei sale, printr-un gol marcat cu şapte minute înainte de final.

Scorul a fost deschis în prelungirile primei reprize, de Cani, iar în minutul 55 Villareal şi-a dublat avantajul, după golul lui Trigueros.

Villareal a continuat să atace, dar nu a reuşit să menţină avantajul şi şi-a dat două autogoluri, eroii negativi fiind Paulista şi Musacchio. Lionel Messi a fost cel care i-a adus Barcei trei puncte importante în lupta pentru titlu, el marcând cu şapte minute înainte de final.

Partida a fost marcată şi de un incident, cu implicarea lui Dani ALves. În timp ce brazilianul se pregătea să execute un corner, un suporter al gazdelor a aruncat în direcţia sa cu o banană, ceea ce reprezintă un semn rasist. Alves a desfăcut banana şi a mâncat-o, după care a executat lovitura de la colţ, spre amuzamentul tuturor.

Într-un alt meci al serii, Atletico a trecut la limită de Valencia, iar Atletic Bilbao a învins Sevilla cu 3-1. Cu o zi mai devreme, Real Madrid a zdrobit formaţia Osasuna cu 4-0. Ronaldo a reuşit o dublă, fiind completat de Ramos şi Carvajal.

Atletico este lider în Spania, cu 88 de puncte, fiind urmată de Barcelona, care are cu 4 puncte mai puţine, şi de Real, care ocupă locul trei, cu 82 de puncte. "Madrilenii" au însă şi cu un meci mai puţin disputat. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu