Dosarul TRIPLULUI OMOR de la Mereşeni, trimis în instanţă. Inculpatul a povestit cum s-a întâmplat totul. FILMUL TRAGEDIEI

Embed:

Dosarul triplului omor de la Mereşeni a fost expediat în judecată. Învinuitul este un locuitor al raionului Hânceşti, care a ucis trei adolescenţi.

Crima a avut loc în 2018, la miezul nopţi. Casa în care se aflau victimele, doi minori de 15 şi, respectiv, 17 ani, a fost cuprinsă de flăcări. De asemenea, în urma stingerii incendiului, a fost găsit şi un tânăr de 18 ani, cu leziuni cranio-cerebrale, acesta a fost internat în stare gravă la spitalul din Hânceşti, unde a decedat, peste cateva zile.

În timpul cercetării s-a stabilit că, de la domiciliu au dispărut telefoanele mobile ale victimelor şi un topor. Ca urmare, a fost identificat şi reţinut presupusul făptuitor - un locuitor al satului Caracui, în vârstă de 23 de ani. Acasă la el au fos găsite telefoanele mobile ale victimelor, dar şi toporul cu care s-a comis crima.

Inculpatul şi-a recunoscut vina. Acesta a declarat că făcuse cunoştinţă cu victimele prin intermediul reţelelor de socializare, după care s-au înţeles să se întâlnească la domiciliul uneia dintre acestea din satul Mereşeni. Acolo s-au distrat şi au servit băuturi spirtoase.

În urma unor neînţelegeri, între ei s-a iscat un conflict, inculpatul le-a aplicat celor trei victime câteva lovituri de topor în regiunea capului, după care a incendiat casa.

Acuzatul riscă de la 15 până la 20 de ani închisoare sau detenţiune pe viaţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu