"Dosarul penal intentat de Procuratura Generală, în care figurează Sergiu Armaşu, este o încercare de răzbunare"

Embed:

Dosarul penal intentat de Procuratura Generală în care figurează şeful Direcţiei Poliţie Rutieră a Ministerului de Interne, Sergiu Armaşu, este o încercare de răzbunare pentru incidentul cu implicarea ministrului Focşa. De această părere sunt invitaţii emisiunii Publika Report.

"Acest caz este unul pentru a se răzbuna cumva pe Poliţia Rutieră, altă percepţie nu există. Noi nu avem răspuns la următoarele întrebări: Când a fost intentat acest presupus dosar penal? Dacă acest dosar a fost intentat după cazul Focşa, mai rămân oare dubii în legătură cu care fapt a fost intentat dosarul? se întreabă preşedintele Asociaţiei neguvernamentală Centrul de monitorizare a autorităţilor publice, Ion Dron.

Fostul ministru al Securităţii, Anatol Plugaru este de aceeaşi părere: "Ce prejudiciu a făcut acest Armaşu, că la documentat pe ministrul Focşa? Este absolut clar că nu e bine şi este inventat şi înscenat, nu am nicio îndoială".

"Cei care ridică vocea, care încearcă să spargă aceste tipare de secretomanie şi de supuşenie politică sunt puşi la respect. Persoanele care fac afaceri din funcţiile statului au format o castă şi e foarte greu cu această mafia să lupţi", a specificat jurnalistul Sergiu Afanasiu.

Potrivit şefului Direcţiei Poliţie Rutieră, Sergiu Armaşu, dosarul penal a fost deschis de Procuratura Generală pe faptul unei presupuse intimidări a unor angajaţi. Cazul este învăluit de mister, în condiţiile în care Procuratura şi Ministerul de Interne nu au făcut nicio declaraţie în acest sens.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu