DOSARUL, LA PROCURATURĂ: Moartea bărbatului pe şantier, investigată de procurori

Embed:

Tragedia de ieri, din Durleşti, unde un muncitor şi-a găsit sfârşitul pe un şantier de constucţie a unui bloc locativ este investigată de Procuratura Municipală. Contactat de postul nostru de televiziune, procurorul Ştefan Şaptefraţi ne-a spus că ancheta este în derulare şi se analizează mai multe ipoteze privind circumstanţele decesului. 

Şaptefraţi ne-a spus că mărturiile vecinilor precum că bărbatul a fost strivit de un vas pentru nisip, desprins de la macara, sunt catalogate drept speculaţii, însă oricum va fi verificată şi această ipoteză.

Una din versiunile luate în calcul este căderea de la înălţime. Responsabilii de la Inspecţia de Stat a Muncii nu ne răspund al telefon a doua zi consecutiv, pentru a ne spune dacă vor investiga acest caz şi în ce măsură erau respectate normele de siguranţă şi muncă pe şantier.Ieri, un bărbat în vârstă de 34 de ani a decedat la locul de muncă, chiar sub privirile colegilor de şantier.

Potrivit muncitorilor, bărbatul ar fi căzut de la etajul 7, iar vecinii susţin că bărbatul a fost strivit de de un vas pentru nisip după ce acesta s-a desprins de la macara.

Administratorul companiei de construcţii, Veaceslav Merineanu ne-a declarat ieri, că toţi muncitorii au fost instruiţi privitor la tehnicile de securitate la locul de muncă şi că angajaţii sunt echipaţi corespunzător.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu