Dosarul Borman, preluat de la autoritățile Federației Ruse (VIDEO)

Embed:
Rusia a predat autorităților moldovenești dosarul lui Oleg Pruteanu, cunoscut în lumea interlopă drept "Borman", anunță Procuratura pentru Cauze Speciale.
 
Hoţul în lege a fost plasat în arest după o scenă ruptă parcă din filme. Borman a fost încătușat imediat ce a ieșit din penitenciarul 13, unde a fost deținut pentru ale infracțiuni.
 
Oleg Pruteanu a fost încătuşat vinerea trecută în faţa penitenciarului nr. 13 din Capitală, de unde mai devreme a fost eliberat în baza deciziei magistraţilor Judecătoriei Chişinău cu sediul în sectorul Ciocana.

Atunci, Oleg Pruteanu a declarat postului nostru de televiziune că se aştepta la o asemenea întorsătură, întrucât după gratii ar fi fost constrâns să depună mărturii false contra unor persoane, dacă vrea să fie eliberat. El, însă nu a făcut acest lucru.

"- Acum ce v-au cerut?
- Să dau declaraţii
- Declaraţii împotriva cui
- Altor persoane. Am fost ameninţat că voi fi lichidat. Va fi arestată şi soţia, şi familia dacă voi da nume la prezent", a spus OLEG PRUTEANU, inculpat.

Avocatul lui Borman, care era prezent la fața locului, ne-a spus că acesta a fost obligat să depună mărturii false împotriva fostului lider PDM, Vlad Plahotniuc.
 
Amintim că acum doi ani, Oleg Pruteanu alias "Borman" şi trei membri ai grupării sale au fost reţinuţi pentru că ar fi transportat haşiş din Europa în Rusia. Schema ar fi importat clandestin peste 650 de kg de droguri şi a obţinut un profit de peste un milion de euro.
 
Oleg Pruteanu, originar din raionul Teleneşti, a fost condamnat anterior pentru banditism.


 
 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu