DOSAR PENAL pe numele profesorului din Floreşti, acuzat de AGRESIUNE SEXUALĂ

Embed:

Un învăţător de la gimnaziul din satul Caşunca, raionul Floreşti este bănuit că ar fi abuzat două eleve. Pe numele acestuia deja a fost deschis dosar penal. 

Administraţia gimnaziului spune că până acum nu a fost înregistrată nicio plângere pe numele profesorului. Două eleve din clasa a 8-a s-ar fi plâns că profesorul de limbă rusă le lasă după ore, mai ales când nu îşi fac bine temele.

Minorele spun că pedagogul le atingea în locuri intime, iar în schimbul tăcerii le promitea note mai mari. Colegii de lucru ai dascălului sunt nedumeriţi, ei afirmă că nu se aşteptau la asemenea acţiuni din partea lui. 

"Nu am avut eu aşa dubii sau concretizări precise să zic că s-ar outea să se întâmple aşa ceva. Lucrând cot la cot cu dumnealui douăzeci şi ceva de ani, 28 de ani împreună, nu m-am aşteptat să vă spun sincer", a spus paulina Ciupac, primarul satului Caşunca.

Procuratura s-a autosesizat după ce la dirctorul gimnaziului a fost depusă o plângere pe numele profesorului. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul, în vârstă de 57 de ani, riscă să petreacăp după gratii trei ani.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu