Dorită de reprezentantele sexului frumos. Noua poşetă minusculă face SENZAŢIE în 2019 (FOTO)

Poșeta Le Mini Chiquito by Jacquemus este mai mică decât un card de credit și poate fi ținută în palmă. Acest accesoriu minuscul a fost în centrul atenției la Săptămâna Modei de la Paris, scrie tabu.ro.

Încă de la apariția pe podium de săptămâna trecută, toată lumea și-a dorit gentuța creată de Simon Porte pentru brandul său Jacquemus care măsoară doar 5,2 cm lungime. Fiind mai mică decât un card de credit, te întrebi ce-ar putea să încapă în ea. Poate niște mărunțiș? Să zicem, o monedă de 10 bani. Sau o gumă de mestecat? E atât de frustrant pentru că nici rujul nu-și găsește locul în ea.

Poșetuța (mult spus, nici măcar portofel nu poate fi numit acest accesoriu) este versiunea mini a poșetei Le Chiquito (varianta small) lansată anul trecut și care măsoară 12 cm pe 6 cm. Le Chiquito s-a vândut (atenție!) cu aproximativ 500 de dolari (380 de lire sterline) și doritoare au existat.

Nu a fost stabilit încă un preț pentru Le Mini Chiquito, a spus compania Jacquemus. Deja internauții râd pe seama gentuței și se gândesc serios la ce-ar putea să îndese în ea: un tampon, un cerceluș sau un inel, gene false.

Designerul francez Simon Porte a creat poșeta pentru a impresiona și pentru a atrage atenția tutoror asupra colecției, care a inclus și piese vestimentare firesti, precum pulovere largi, rochii vaporoase pentru vară, pulovere pe gât sau pantaloni evazați.

Fondatorul brandului Jacquemus, Simon Porte, are doar 29 de ani dar și-a facut repede un nume trimițând pe podiumul de la Paris modele îmbrăcate cu ținute inspirate de portul franțuzoaicelor din sudul Franței, cu pălării supradimensionate și rochițe scurte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu