Dorința lui Dan, ÎMPLINITĂ! Echipa din Fetești a jucat un meci amical cu FC Zimbru Chişinău (VIDEO)

Visele devin realitate dacă ţi le doreşti cu adevărat şi dorinţele se împlinesc alături de Adrian Ursu, împreună cu echipa emisiunii "Vreau o Minune".

Daniel Guţu şi-a dorit ca băieţii din clasa lui, toţi pasionaţi de fotbal, să viziteze un stadion profesionist şi să cunoască fotbalişti adevăraţi.

Zis şi făcut. Copiii au fost aduşi pe stadionul "Zimbru" din Chişinău. Aici au jucat un meci amical cu FC Zimbru. Evident, în echipa "Vreau o minune", portar a dost Adrian Ursu, iar căpitan chiar Daniel Guţu, băiatul care a scris dorinţa.

Elevii au învăţat trucuri şi metode de joc de la sportivi. La final, copiii au primit fulare de la Zimbru, cărţi despre istoria Clubului și cel mai important o minge cu autografele fotbaliştilor. 

Emisiunea "Vreau o minune" o puteţi urmări duminică la PRIME, dar și pe Facebook, iar pe minune.prime.md puteți revedea cele mai frumoase surprize gândite de cei mici. 

Proiectul televizat "Vreau o minune!" este un nou pe piaţa internaţională. După ce a fost implementat în Olanda, PRIME este prima televiziune din Europa de Est care a lansat show-ul în care dorinţele merg mai departe de limitele imaginaţiei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu