Dorin Chirtoacă vrea aquaparc în Chişinău. Află unde şi când ar putea fi construit

În capitală ar putea apărea un nou centru de agrement. Şeful administraţiei locale, Dorin Chirtoacă, a cerut astăzi la şedinţa Primăriei să fie efectuată o evaluare privind construcţia unui aquaparc. Primarul consideră că cel mai potrivit loc ar fi parcul La Izvor.

"Este cel mai bine când aceste activităţi se desfăşoară în afara oraşului, dar trebuie să facem o evaluare pentru a vedea în ce măsură este necesar un aquaparc în Chişinău. Trebuie să vedem dacă putem asigura toată infrastructura – parcări, terase, astfel încât să nu fie înghesuială", a declarat primarul.

Totodată, Dorin Chirtoacă consideră că ar trebui solicitate şi părerile locuitorilor. "Avem nevoie să ştim şi opinia locuitorilor. Un asemenea proiect nu poate fi implementat împotriva voinţei lor. Dacă evaluarea ne va spune că este potrivit să avem aquaparc şi în oraş, atunci am putea pregăti proiectul peste un an sau doi", a adăugat edilul Capitalei.

Publika.md precizează că primul aquaparc din Moldova a fost inaugurat sâmbătă, în Sociteni, raionul Ialoveni, localitate situată la câiva kilometri de Chişinău. Cei care doresc să meargă la acest centru de agrement trebuie să plătească 250 de lei în weekend şi 150 de lei în celelalte zile ale săptămânii.

 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu