Dorin Chirtoacă spune că Primăria nu-şi asumă vina pentru haosul din transportul public din Capitală

Embed:

Administraţia locală nu-şi asumă vina pentru haosul din transportul public din Capitală. Este declaraţia primarului Capitalei Dorin Chirtoacă. Pe de altă parte unii consilieri municipali spun că responsabili de implementarea reformelor în transportul public sunt reprezentanţii direcţiei transport.

''Fiecare participant la trafic poartă vina pentru accidentul pe care îl comite. Faptul că se comit accidente este grav, faptul că nu se respectă disciplina în trafic este grav, problema este cum obţin oamenii permisele şi de ce ei circulă aşa cum circulă'', a declarat primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă.

În pofida dezastrului din trasportul public, aleşii municipali se rezumă doar la... discuţii despre reforme.

''În Consiliul Municipal circulă câteva ciorne de strategie, noi nu ştim ce aprobăm. Strategia a nimerit în ordinea de zi a Consiliului venind nu din partea direcţiei Transport ci din partea comisiei de profil a Consiliului. Există îngrijorarea că nimic nu se va întâmpla, pur şi simplu se va bifa că iată s-a mai aprobat o strategie'', susţine consilierul municipal, Ghenadie Ivaşcenco.

''Vina o purtăm noi cu toţii. Am ajuns în situaţia asta în care suntem. Trebuie să ne dăm seama că o trecere de la mai rău spre bine nu se face într-o zi, se face treptat. Cred că până la sfârşitul acestui an se va rezolva problema mai mult de jumătate în transportul public'', a declarat consilierul municipal Iurie Topală.

Un proiect privind reformarea transportului public urmează să fie aprobat de consilierii municipali.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu