Dorin Chirtoacă s-a înscris în cursa electorală: Vreau să-mi duc până la capăt proiectele

Astăzi este ultima zi în care doritorii de a ocupa funcţia de primar sau consilier local mai pot depune cereri de înregistrare. Aceştia mai au timp să se înscrie în cursa electorală până la ora 17. Consiliul electoral de circumscripție va decide în cel mult 7 zile dacă solicitările acestora vor fi aprobate sau nu. 

Dorin Chirtoacă, care a fost primar al Capitalei timp de aproape 11 ani ani, a spus că vrea să scoată Primăria de sub captivitate.

"Candidez doar pentru un singur mandat, pentru a-mi duce la capăt proiectele. Asta-i motivaţia mea numărul unu, iar numărul doi cred că ar fi periculos ca pe Chişinău să pună mâna grupa de escroci care este astăzi al conducerea Republicii Moldova, mă refer la Dodon, Greceanîi, Ceban", a spus Dorin Chirtoacă.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, în cursa pentru fotoliul de la Primăria Chişinău au fost înregistraţi socialistul Ion Ceban şi activistul civic Andrei Donică, din partea Partidului "Speranţa-Надежда."

De asemnea, mai candidează pentru funcţia de primar al Capitalei şi Teodor Cârnaţ din partea Partidului Politic ”VOINȚA POPORULUI”, Valerii Klimenco de la partidul Politic ”Șor" şi Valeriu Munteanu, care reprezintă Partidul Politic ”Uniunea Salvați Basarabia”.

Ieri a fost înregistrat şi consilierul PPEM Victor Chironda. Anunţul a fost făcut de Chironda pe pagina sa de facebook.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu