Dorin Chirtoacă respinge acuzațiile despre starea Scării Cascadelor de la Valea Morilor

Embed:
Fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, care acum aspiră la fotoliul de deputat, a mers ieri în inspecţie la Scara Cascadelor din parcul Valea Morilor. Asta după ce edilul interimar, Ruslan Codreanu, a declarat că scările vor fi reparate din nou deoarece au fost renovate cu materiale de slabă calitate, dovadă şi surparea bazei unor piloni. Chirtoacă a vrut să vadă personal în ce stare este construcţia reabilitată în 2016, în perioada în care era primar.

Într-un live pe Facebook, fostul edil s-a arătat indignat de observaţiile privind calitatea lucrărilor.

" Aici la o piatră este un colţ rupt, doar că asta înseamnă că a fost vandalizat, a fost rupt cu mâna sau cu piciorul, cu ceva. Iată aici, vedeţi că cineva şi-a bătut joc. Dincoace, alţi vandali au spart geamul la iluminat", a declarat Dorin Chirtoacă, candidat din partea PL în circumscripţia numărul 32. 

Chirtoacă, unul dintre candidaţii din circumscripţia 32 din Chişinău, susţine că de fapt, totul a fost pus la cale de către contracandidaţii săi electorali, care vor să-i strice imaginea.

"Trebuie să ceri şi părerea celui care este vizat, pe care îl denigrezi, dar nu trebuie denigrat ci doar criticat poate, dar aici e denigrare curată. Ceri părerea specialiştilor, proiectantului, că primarul nu este specialist în toate domeniile", a spus Dorin Chirtoacă, candidat din partea PL în circumscripţia numărul 32. 

Deocamdată, agentul economic care s-a ocupat de renovarea scărilor în 2016, nu a oferit nicio reacţie pe acest subiect.

Edilul interimar, Ruslan Codreanu a declarat la începutul săptămânii că-i va cere acestuia să repare din propriul buzunar toate stricăciunile.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu