Dorin Chirtoacă RĂMÂNE ÎN AREST la domiciliu

Embed:

Primarul suspendat, Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu. Magistraţii oficiului Buiucani al Judecătoriei Chişinău au admis demersul procurorului privind prelungirea măsurii preventive cu încă 30 de zile. Aceştia şi-au motivat solicitarea prin faptul că anterior Chirtoacă ar fi încercat să influenţeze martorii care figurează în acest caz.

Dorin Chirtoacă susţine că demersul procurorilor este neîntemeiat. Primarul suspendat al Capitalei este nemulţumit de faptul că foştii subalterni ai săi, care figurează în dosarul parcărilor cu plată, vor depune mărturii

Potrivit procurorilor, magistraţii au decis prelungirea arestului la domiciliu, pentru că Dorin Chirtoacă a încercat să infleunţeze mersul anchetei, după ce a fost pus sub acuzare. Anchetatorii spun că e învinuitul a încercat să intimideze unul dintre martori.

La sfârşitul lunii iulie dosarul lui Dorin Chirtoacă a fost remis instanţei. Următoarea şedinţă va avea loc în luna septembrie. Chirtoacă a fost reţinut la 25 mai în dosarul parcărilor cu plată. El este bănuit de trafic de influenţă şi depăşirea atribuţiilor de serviciu. Potrivit legislaţiei, riscă până la șapte ani de închisoare. Dorin Chirtoacă pledează nevinovat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu