Dorin Chirtoacă promite să aducă Europa în suburbii. Ideile prezentate locuitorilor din Stăuceni

Embed:

Cu doar câteva zile înaintea turului doi al alegerilor locale, candidatul Partidului Liberal la funcţia de primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă, și-a prezentat ideile de dezvoltare a suburbiilor. Acesta și-a ținut discursul în Stăuceni, în fața școlii-grădiniță "Ilie Fulga", deschisă cu ajutorul Primăriei Chișinău.  

Dorin Chirtoacă a subliniat că va continua reformele, pentru a dezvolta suburbiile şi a le aduce la un nivel european. 

"O parte din drumuri arată mult mai bine și oamenii vorbesc despre problema trotuarelor. Înseamnă că evoluăm, înseamnă că mergem pe direcția corectă și treptat se rezolvă și această problemă. Anul acesta au fost alocate 50 de milioane de lei, câte 10 în fiecare sector pentru reabilitarea inclusiv a trotuarelor", a spus candidatul pentru funcţia de primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă. 

La întrunirea electorală au venit și simpatizanți ai formațiunii politice condusă de Iurie Leancă. Dorin Chirtoacă le-a cerut tuturor cetățenilor să-l susţină în cel de-al doilea tur de scrutin.

"Sunt denigrate și hulite de către socialiști. Ei una-două anunță că vor exclude suburbiile din componența municipiului. Sunt din păcate formațiuni politice, care urăsc suburbiile", a mai subliniat Chirtoacă. 

După ce a refuzat invitația lui Dorin Chirtoacă de a participa la dezbateri publice, oponentul său socialist Zinaida Greceanîi l-a chemat la o rundă de discuții, preconizată pentru ziua de joi, 25 iunie. Primarul degrevat a răspuns însă cu aceeași monedă și a calificat invitația drept acțiune electorală a socialiștilor.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu