Dorin Chirtoacă: Nu vreau să fiu votat din mila cuiva

Embed:

Liberalul Dorin Chirtoacă îşi doreşte să acumuleze, în cel de-al doilea tur de scrutin, voturi pentru realizările sale din mandatul de primar al Capitalei.

Chirtoacă spune că nu vrea să fie susţinut de cei care sunt împotriva contracandidatului său. Declaraţiile au fost făcute, aseară, la Fabrika

"Nu vreau să fiu votat de mila cuiva, nu vreau să fiu votat că, vezi Domne, vine urgia roşie socialistă-comunistă-moscovită. Nici nu vreau să fie o chestiune la limită, bine hai să treacă şi de data asta că decât doamna Greceanîi mai bine cel care este. Deci, ori da, ori nu", a spus candidatul la fotoliul Capitalei, Dorin Chirtoacă.

Dorin Chirtoacă spune că a avut atât realizări, cât şi eşecuri în timpul mandatelor sale.

"Nerezolvarea problemei gunoiului, câinii fără stăpân, comerţul neautorizat, nerezolvarea problemei ridicării maşinilor parcate neregulamentar, autobuzele foarte vechi, troleibuzele înoite doar pe jumătate, fondul locativ într-o stare destul de distrusă, dar la toate acestea avem soluţii pentru anii următori", a menţionat Chirtoacă.

"Transportul este pe jumătate renovat. Noi am făcut 20 de străzi în opt ani, cu 600 de metri pătraţi. În ceea ce priveşte străzile sunt deja exemple care arată ce înseamnă standard european la drumuri, iluminatul la aeroport de exemplu. Strada pietonală este exact cum se face în Europa. Apa din Chişinău nu se mai dezinfectează cu clor, se dezinfectează cu hipoclorit de sodiu, e dezinfectant care se foloseşte în UE", a precizat candidatul PL la Primărie, Dorin Chirtoacă.

La alegerile din 14 iunie, candidatul Partidului Liberal la Primăria Capitalei, Dorin Chirtoacă, a acumulat 37,52 la sută din voturi.

Pe locul doi s-a situat socialista Zinaida Greceanîi, cu 35,68 la sută din sufragii.

Cel de-al doilea tur de scrutin va avea loc duminică.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu