Dorin Chirtoacă, nemulţumit! Ce nereguli a descoperit în lucrările de reparaţie a unei străzi (VIDEO)

Embed:

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, este nemulţumit de modul în care se desfăşoară lucrările de reparaţie a străzii Vasile Alecsandri. Edilul a inspectat, zilele trecute, şantierul şi spune că a găsit mai multe neconcordanţe între prevederile proiectului şi modul în care acesta este implementat. 

"De exemplu am văzut un acces într-o curte din contul unui loc de parcare. Locul de parcare în spic la 45 de grade serveşte drept acces în curte. Nu cred că aşa ceva e posibil. Accesul se face în curte la 90 de grade. O trecere de pietoni la intersecţie cu Albişoara era pusă mai jos decât scările de coborâre. O parcare făcută în  spic obişnuit, o altă parcare cum sunt măsuţele astea de aici de la noi", a spus primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă. 

Chirtoacă a solicitat şefilor de direcţii să supravegheeze zilnic mersul lucărilor.  Reparaţia străzii Vasile Alescandri a început acum două săptămâni. De rând cu această arteră  urmează să mai fie reparate şi bulevardele Constantin Negruzzi şi Ştefan cel Mare şi Sfânt. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu