Dorin Chirtoacă merge la Procuratură. Edilul capitalei vrea să depună o sesizare legată de incidentul cu alcooltestul

Embed:

Primarul Chişinăului anunţă pe pagina sa de facebook că se va plânge pe poliţiştii care l-au testat la alcoolemie. "Merg să depun o sesizare la procuratură", scrie oficialul, care bănuieşte că Ministerul de Interne ar încerca să demonstreze că a şofat în stare de ebrietate.

"M-am convins încă o dată: totul a fost o înscenare a MAI şi o comandă politică. Avem un mod specific de începere a implementării Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană", se indignează primarul general.

În finalul postării Dorin Chirtoacă se arată setos de răzbunare: "Sper să fie scos adevărul la suprafaţă, inclusiv dacă am depăşit pe undeva viteza, să fie pedepsiţi făptuitorii, dar nu doar ţapi ispăşitori la nivel de actori ieftini, ci mai ales la nivel de regizori şi la nivel de cine a comandat "lucrarea"".

Pruimarul capitalei dă şi verdictul: "Devine evident faptul că MAI este folosit pentru
executarea de comenzi politice de către acei care spun că vor înainte, dar ne duc înapoi!"

Publika.md precizează că acum jumătate de an Partidul Liberal Democrat a adoptat o nouă lozincă: "Înainte, nu înapoi!"

În seara zilei de 2 iunie, primarul capitalei a fost urmărit de poliţie şi supus testului de alcoolemie, după ce reprezentantul unui ONG a sunat la 902 și a anunțat că acesta conduce în stare de ebrietate. Alcooltestul a arătat că edilul nu era băut. Ulterior, Dorin Chirtoacă a efectuat un test repetat la Dispensarul Republican de Narcologie, iar rezultatul a fost acelaşi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu