Dorin Chirtoacă: În turul doi NU pentru Năstase, dar ÎMPOTRIVA lui Ceban (VIDEO)

Embed:

Fostul edil al Capitalei şi liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a venit cu un mesaj pentru alegători privind turul doi de scrutin pentru şefia Primăriei oraşului Chişinău: " În turul doi nu pentru Năstase, dar împotriva lui Ceban".

"În turul al doilea al scrutinului, să fie clar, nu pentru Năstase, dar împotriva lui Ceban. Dacă va fi sau nu pentru Năstase, depinde de ei, de Blocul ACUM, în special de Maia Sandu. Noi, îndemnăm clar împotriva lui Ceban, socialiştilor, împotriva lui Dodon, care trebuie scos în şuturi din Preşedinţie. Dumnealor le urăm succes pe drumul care noi l-am trecut de mai multe ori. Nici unul din cei doi, Năstase şi Ceban, nu au meritat să ajungă în turul doi", a menţionat Dorin Chirtoacă.

Totodată, liderul PL a îndemnat cetăţenii să suţină candidaţii pro-europeni.

Dorin Chirtoacă le-a mulţumit cetăţenilor care au mers, ieri, să voteze: "Mulţumim celor care au venit şi şi-au spus punctul de vedere, mulţumesc celor care au votat pentru PL şi pentru mine. Am observat că totuşi aveţi vot raţional, ca în UE. Evident, cu acest rezultat noi putem doar contribui la un prioiect mare, pentru PL, cu prognozele sumbre din ultimii ani, steaua răsare, steau succesului".

PUBLIKA.MD aminteşte că primarul general al municipiului Chişinău va fi decis în cel de-al doilea tur. Cel puţin asta arată primele rezultate preliminare prezentate de Comisia Electorală Centrală. Astfel, pentru fotoliul de edil al Capitalei se vor duela socialistul Ion Ceban și liderul PPDA, Andrei Năstase, la fel ca la scrutinul de anul trecut.

Rezultatele preliminare după procesarea tuturor proceselor verbale arată că pe primul loc, cu peste 40 la sută din sufragii s-a clasat candidatul PSRM, Ion Ceban. Pe locul al doilea este candidatul desemnat de blocul "ACUM", Andrei Năstase, care a acumulat puțin peste 31 de procente. Fostul edil la Capitalei şi liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, a fost votat de peste 10 la sută din alegători. 

Citeşte şi: Rezultatele preliminare ale alegerilor din Chişinău. Ceban şi Năstase vor lupta în turul doi pentru fotoliul de primar al Capitalei

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu