Dorin Chirtoacă dat în judecata de firma din Turcia care a vândut autobuzele. Va plăti prețul unui autobuz nou

Embed:

Compania din Turcia care a vândut Chişinăului 31 de autobuze, intenţionează să-l dea în judecată pe fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, pentru defăimare. Asta pentru că liberalul i-a acuzat pe aceştia că autobuzele sunt vechi şi au ajuns sub apă în urma inundațiilor din anii trecuți, din Turcia. Reprezentanţii companiei turce cataloghează declaraţiile liberalului Dorin Chirtoacă drept cu iz electoral. Cel vizat spune că nu se teme de un eventual proces. 

"Noi am decis să ne adresăm în instanţa de judecată. Avocaţii noştri pregătesc o cerere pentru instanţa de judecată. Domnul Chirtoacă a intrat în autobuzele care erau închise şi a cauzat anumite incomodităţi. El a folosit intrarea de urgenţă, ceea ce nu este corect", a spus reprezentantul oficial al companiei turce, Serghei Dardur.

Fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, afirmă că nu-l sperie un eventual proces de judecată. Mai mult, liberalul insistă că autobuzele sunt vechi şi uzate.

"Să mă dea în judecată, la câte dosare am... Trebuiau să le lase în Piaţa Marii Adunări Naţionale, să vină acolo reprezentanţii companiei, de acolo să facă o conferinţă de presă, să mă cheme pe mine, să-mi arate mie de faţă cu presa cât sunt de noi acele autobuze", a spus candidatul PL, Dorin Chirtoacă.

Compania turcă îi cere lui Dorin Chirtoacă să plătească un prejudiciu de 130 de mii de euro, echivalent cu valoarea unui autobuz nou.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu