Dorin Chirtoacă cere demisia lui Andrei Năstase: Mai este ministru la MAI în RM, sau a trecut la МВД-ul din Rusia lui Putin?

Președintele Partidului Liberal Dorin Chirtoacă a scris o postare pe pagina sa de Facebook prin care cere demisia lui Andrei Năstase. 

"Demisia Năstase! Năstase mai este ministru la MAI în Republica Moldova, sau a trecut la МВД-ul din Rusia lui Putin?
Clasamentul și cifrele spun totul. Cu ce îi este dator Andrei Năstase, Rusiei, de procedează la fel PSRM și Dodon și nu ca PAS și Maia Sandu?", a scris Dorin Chirtoacă.

Totodată, fostul primar al Capitalei mai scrie că: "Nu trebuia coordonat cu PAS votul din APCE, sau coordonarea deja este numai cu PSRM? Mai ales că Năstase deține acum și funcția de președinte al delegației Republicii Moldova la APCE, angajandu-ne și mai mult, dar facandu-ne de râs.

În timp ce Ucraina și Georgia au părăsit sala în semn de protest, Nastase votează pentru Rusia, alături de Bătrâncea, cel care a rupt harta Romaniie Mari, în Parlament.

După ce anul trecut, Năstase a spus că: "Unirea este o tâmpenie", punându-ne într-o situație negheoabă în fața României, astăzi el ne pune într-o situație de tensiune cu Ucraina și, nerugat de nimeni, cântă în struna Federației Ruse."

Liberalul cere demisia lui Andrei Năstase, finul de cununie al oligarhului Țopa, din toate funcțiile în care acesta s-a instalat.

"Demisia, domnule Năstase! În prea multe funcții te-ai instalat. Demisia din APCE, din Parlament, din MAI, din ACUM, din PPDA și cu un autodenunț în mâna mergi la organele de anchetă după ce vor fi reformate, pentru a te lămuri cu privatizarea "Air Moldova" din 2000 și atacul raider asupra "Victoriabank" din anul 2005", a scris Chirtoacă.

CITEȘTE ȘI: Victor Chirilă regretă votul lui Năstase și Bătrâncea la APCE: Ucraina este, alături de România, un stat-cheie pentru asigurarea securității noastre naționale

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu