DORIN CHIRTOACĂ, AREST LA DOMICILIU pentru 30 de zile

Embed:

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a primit 30 de zile de arest la domiciliu, după ce a fost reţinut ieri seară în dosarul parcărilor cu plată. Decizia a fost luată de magistraţii judecătoriei Buiucani. 

Dorin Chirtoacă, a fost însoţit la Judecătoria Buiucani de cel puţin 3 ofiţeri CNA. Şedinţa a durat în jur de 30 de minute. După pronunţarea deciziei, avocatul edilului dar şi procurorii au refuzat să discute cu presa.

La ieşirea din clădirea judecătoriei, Dorin Chirtoacă a fost întâmpinat de zeci de simpatizanţi ai Partidului Liberal, în frunte cu ministrul educaţiei Corina Fusu şi deputatul Alina Zotea, care au scandat în susţinerea primarului.

"Astăzi, dacă ne-am adunat pe această vreme atâţea cât suntem, fiţi siguri: pe zi ce trece vom creşte şi vom apăra ceea ce a făcut primarul şi anume personalitatea lui care este curată", a spus deputatul PL, Alina Zotea.

PUBLIKA.MD aminteşte că, primarul municipiului Chişinău a fost reţinut aseară. Acesta a fost plasat în izolatorul Centrului Naţional Anticorupţie pentru 72 de ore, fiind bănuit de trafic de influenţă în dosarul parcărilor cu plată.

Ieri ofiţerii anticorupţie şi procurorii au descins în biroul, dar şi la domiciliul primarului, unde au efectuat percheziţii.

În timp ce edilul Capitalei era escortat de la sediul Primăriei, un grup de persoane au scandat în susţinerea lui.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu