Dorin Chirtoacă are de lucru! Mesajele din campania "Proiect Chişinău" au ajuns pe masa edilului VIDEO

Embed:

Mesajele pe care telespectaotrii noştri le-au lăsat în timpul campaniei "Proiect Chişinău", au juns pe masa lui Dorin Chirtoacă. Edilul Capitalei a promis că va studia şi va rezolva probelemele fiecărei persoane în parte.

Primarul Dorin Chirtoacă susţine că, zilnic, la Primarie, ajung zeci de plângeri de la locuitorii municipiului Chişinău. Totodată, el recunoaşte că o astfel de campanie te apropie de oameni şi îţi ajută să le cunoşti problemele.

"O parte dintre ele îşi găsesc rezolvarea în timpul stabilit de lege, 30 de zile. Altele sunt mai complicate şi au nevoie şi de ani de zile. De exemlpu, dacă e vorba de un apeduct, canalizare. Practic problema aceasta este de sute de ani. Am urmărit campania şi asemenea lucruri sunt binevenite, pentru că te ajută să prioretizezi, să scoţi la suprafaţă problemele, care îi dor pe locuitorii municipiului," a punctat Chirtoacă.

Amintim că campania "Dă-i de lucru primarului tău" a fost lansată de Publika TV în ajunul alegerilor locale de pe 19 iunie. Sute de oameni au plasat mesaje pe site-ul publika.md, dar şi la zidul Publika TV. Ei au cerut viitorului primar să rezolve cele mai importante probleme ale oraşului. Numele câştigătorului campaniei a fost tras la sorţ. Acesta s-a dovedit a fi Alexandru Donos, care a primit 7500 de lei, echivalentul unui salariu lunar al primarului Capitalei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu