Dorin Chirtoacă a primit 30 de zile de arest la domiciliu. Zotea: Voi sta lângă casa lui până nu va fi eliberat (VIDEO)

Embed:

Deputatul Partidului Liberal, Alina Zotea, a afirmat că va merge împreună cu susţinătorii primarului Dorin Chirtoacă la blocul acestuia şi va sta acolo până se va asigura că acesta e în libertate.

Declarația a fost făcută de deputatul liberal, după ce magistraţii judecătoriei Buiucani au decis să-l plaseze pe edil în arest la domiciliu pentru un termen de 30 de zile.

- Unde mergeţi acum?
- Mergem acasă la edilul Capitalei şi o să fim acolo până o să ştim cu adevărat că este la libertate.
- Se permite să intraţi?
- Nu, o să stăm cât e necesar în faţa blocului, a comunicat deputatul PL, Alina Zotea.

Alina Zotea a mai declarat că Dorin Chirtoacă nu este vinovat.

- Sperăm să fie într-adevăr o justiție corectă, fiindcă primarul Capitalei nu este vinovat. Astăzi, dacă ne-am adunat pe această vreme atâţea cât suntem, fiţi siguri: pe zi ce trece vom creşte şi vom apăra ceea ce a făcut primarul şi anume personalitatea lui care este curată.
- O să organizaţi proteste?
- O să organizăm, pentru că este primarul nu doar al nostru, dar şi a chişinăuienilor şi în toate mandatele, într-adevăr a demonstrat că a muncit cinstit pentru chişinăuieni, a adăugat deputatul PL, Alina Zotea.

PUBLIKA.MD aminteşte că, Dorin Chirtoacă, a primit 30 de zile de arest la domiciliu, după ce a fost reţinut ieri seară în dosarul parcărilor cu plată. 

Primarul municipiului Chişinău a fost reţinut aseară. Acesta a fost plasat în izolatorul Centrului Naţional Anticorupţie pentru 72 de ore, fiind bănuit de trafic de influenţă în dosarul parcărilor cu plată.

Ieri ofiţerii anticorupţie şi procurorii au descins în biroul, dar şi la domiciliul primarului, unde au efectuat percheziţii.

Citeşte şi: Partidul Liberal SE RETRAGE DIN COALIŢIE! Decizia vine la o zi de la reţinerea primarului Dorin Chirtoacă

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu